Dátum: 20. septembra 2024 Autor: SITA Komentáre: 0
Prejazd autom do Devína je do nedele možný iba pre obyvateľov
Povodňová situácia medzi bratislavskými mestskými časťami Devín a devínska Nová Ves, kde po skončení intenzívnych dažďov počas kulminácie rieky Dunaj a Morava presakujú povodňové zábrany a hrádze. Bratislava, 18. september 2024. Foto: SITA/Bokor Tomáš

Medzi bratislavskými mestskými časťami Devín a Devínska Nová Ves premáva od štvrtka 19. septembra kyvadlová doprava. Ako informuje hlavné mesto na sociálnej sieti, tá nahrádza provizórnu dopravu vozidlami s vysokou brodivosťou, ktorá po záplavách prevážala obyvateľov. Vstup pre individuálnu automobilovú dopravu je v tomto smere regulovaný pre záchranné a pomáhajúce zložky a pre všetkých obyvateľov oboch mestských častí.

Pre obyvateľov Devína a Devínskej Novej Vsi bude kyvadlová MHD až do konca týždňa zadarmo. Potom predpokladajú spustenie dopravy do Devína aj po Devínskej ceste. Magistrát upozorňuje, že individuálna automobilová doprava do Devína je až do nedele možná iba pre obyvateľov oboch mestských častí. „Zároveň dôrazne odporúčame obyvateľom týchto mestských častí, aby na cestu do Devína prioritne využívali smer z Devínskej Novej Vsi,“ dodáva mesto.


Pridaj komentár